Kasumi Süper Moderatör
Sanal Hayvan : Ruh Halleri : Mesaj Sayısı : 278 Doğum tarihi : 21/08/95 Kayıt tarihi : 18/06/09 Yaş : 29 Nerden : vampirler diyarından Lakap : uzaylı
| Konu: Tanıtım Perş. Haz. 18, 2009 7:11 pm | |
| Adı: Gakuen Alice Diğer Adları: Campus Alice Alice Akademisi Türü: TV Serisi Bölüm Sayısı: 26 Kategori: Komedi, büyü, romantizm Yılı: 2004 Yapımcı: Group TAC Sakura Mikan, eski ve fakir bir okulda okuyan sıradan bir öğrencidir. Okulun kapatılacağını öğrenen Sakura kendi çapında bunu engellemeye çalışmaktadır, ama pek başarılı değildir. Bu sırada en yakın arkadaşı, canından çok sevdiği Hotaru'nun okul değiştireceğini öğrenir. Dünyası başına yıkılan Mikan, birlikte yaşadığı -ailesinin tek ferdi- büyükbabasına Hotaru'yu görmeye Tokyo'ya gideceğini yazan bir mektup bırakır. Ama işler karışır ve Mikan kendini "Alice Akademisi" olarak bilinen, birbirinden farklı özel güçleri olan öğrencilerin okuduğu akademide öğrenci olarak bulur. Hemde Hotaru'yla aynı sınıfta... Kendi Alice'inin ne olduğunu bile bilmeyen Mikan, sınıf tarafından dışlanır, bakalım Mikan kendini sınıfa, özelliklede okulun belalısı Natsume'ye kabul ettirebilecekmidir... Alice: Akademide okuyan öğrencilerin sahip olduğu güçlerdir. Her gücün bir seviyesi, alanı vardır. Öğrenciler alice'lerine göre özel sınıflarda da eğitim alırlar. Alıntıdır | |
|
whi-chan Admin
Sanal Hayvan : Ruh Halleri : Mesaj Sayısı : 316 Doğum tarihi : 26/08/95 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 29 Nerden : Pc Başından xD İş/Hobiler : Web tasarım. Lakap : usagi-chan
| Konu: Geri: Tanıtım Perş. Haz. 18, 2009 7:30 pm | |
| TV'de yayınlandığı zaman izlemiştim.Teşekkürler | |
|
Kasumi Süper Moderatör
Sanal Hayvan : Ruh Halleri : Mesaj Sayısı : 278 Doğum tarihi : 21/08/95 Kayıt tarihi : 18/06/09 Yaş : 29 Nerden : vampirler diyarından Lakap : uzaylı
| Konu: Geri: Tanıtım Cuma Haz. 19, 2009 11:19 am | |
| | |
|
natsume_mikan Üye
Sanal Hayvan : Ruh Halleri : Mesaj Sayısı : 13 Doğum tarihi : 16/12/95 Kayıt tarihi : 01/07/10 Yaş : 28 Nerden : gakuan alice İş/Hobiler : basketboll oynamak Lakap : harbi,natsume
| Konu: Geri: Tanıtım Perş. Tem. 01, 2010 1:29 pm | |
| bende izledimm ve çok seviyorumm ayrıca bütünn mangaları okudumm sadece son 5 ceahpterını okuyamadımm | |
|